29/5 2007

Ethiopian Dish

0

‘t Is nu niet iets waar ge direct de juiste associatie met legt: Ethiopie en eten… allé ja meer uitleg moet ik daar niet bij geven hé! Vanavond dus Ethiopisch gaan eten in de KoKob via een tipje van de collega’s van Demoiselle. Heel gezellig plekje in een echt Brussels wijkje en lekker eten. Of het nu allemaal echt Ethiopisch was, daar gaan ik mijn hand niet voor in het vuur steken. Het eten wordt geserveerd op een grote plateau en ge moogt voor de gelegenheid eens met de pollekes eten, hoe goe kan het zijn! De bedoeling is dat ge alles met een soort pannekoekske opschept en opeet. Als ge dat pannekoekske vervangt door tortilla dan zou het perfect door kunnen gaan voor spaans mexicaans… maar dat neemt echt niet weg dat het gewoon héél lekker is en super gezellig! Maar ge moet bij eten vooral niet te veel nadenken, dus gewoon der naartoe gaan en lekker genieten. En als ge daarna nog een klein hongerke hebt dan moet ge bij het buitenkomen van de KoKob rechts aan den overkant, bij Au Soleil,  een koffieke met chocoladetaart gaan verorberen… ‘t Is maar dat ge ‘t weet hé!

in Lifelog

Leave a Reply