28/5 2007

Tha weekend round up

1

Hupsa, ‘t is weer al maandagavond. Het verlengde weekend is voorbij gevlogen, maar ik heb er van genoten. Vooral veel gechilled en wa filmkes gezien, een beetje rond gehossed in ‘t stad. zaterdag avond een BBQ gehad in het landelijke Nijlen!
Echt wel twee goei filmkes gezien: Den eerste was The Illusioninst: We hebben die wel twee keer moeten huren en drie keer moeten zien om hem helemaal uit te kijken. Niet dattem saai was maar gewoon veel te laat aan begonnen en in ‘t slaap gevallen. Maar nen frivole film met een iets of wat magisch sfeertje, I like! En moest heel dat gedoe u geen éne moer kunnen schelen dan kunde gewoon nog kijken naar de über mooie verschijning van Jessica Biel, Allo kroket!
Zondagavond voor een iets minder verteerbare hap geopteerd: 13 Tzameti Een Franse film in zwart wit over een jongen die door zijn eigen wil e onwil in een vreemd en oerhard spel terecht komt. En dar spel wordt even knoerhard in je maag gesplitst. Mooie cameraposities en portretten… gewoon huren en meebeleven!
Morgen wieder arbeiten..Also!

in Lifelog

One Response to “Tha weekend round up”

  • Depechie said

    Ik heb Next gezien dit weekend… en jaja we doen het allemaal om Jessica Biel hé LOL

Leave a Reply