26/5 2007

Bad Vibe Friday

1

Ik weet het niet hoe het komt maar deze vrijdag was mijn karma zwaar keet aan het schoppen in mijn leven. ‘t Was natuurlijk te verwachten want mijnen horoscoop had het voorspeld… "het wordt een dag vol tegenslag"! En amaai mijn sjokkedijzen, ze hadden gelijk de sterren. Moest in Utrecht naar een seminarie, buiten dat ik en beetje ziek was opgestaan was er eigenlijk nog geen vuiltje aan de lucht. Maar toen het seminarie ten einde was en de terugweg naar de Koekenstad lonkte besloot het Nederlandse verkeer even professioneel dicht te slibben… Allé een vlotte twee.uur.en.half bakken en braden in de file. Tegen dat ik terug in Antwerpen was was ik echt al half gaar. Demoiselle en ik besloten dan maar een snelle hap te placeren in een restooke dat we eens waren tegengekomen op onze zwerftochten. Sloeg dat ff tegen, kei ambetant volk rond ons; een zatte vrouw die zich terug als een zestien – jarige gedroeg en lawaai voor tien bij had! Het eten, dat was precies al drie keer bereid, opgegeten, herkauwd en weer verwarmd… Tegen dat ik thuis was stond mijn maag klaar om een luchtballonvaart te maken. En niet veel later hing ik boven de pot om alles over te dragen aan Moeder Aarde! Jaja, ik ben aan het zagen maar af en toe moet da gewoon!
Alle chance da mijn Karma vandaag beter gezind was! Viva een goed nachtje slapen!

in Lifelog

One Response to “Bad Vibe Friday”

  • Ik hoop dat je terug opstond ook deze morgen.
    groetjes aan uw ‘sjokkedijzen’.

Leave a Reply