21/5 2007

Brossac II

0

Dus een weekendje France achter de kiezen. ‘s Nachts naar ginder geknald en ff geposeerd voor de fotoshoot op de ring rond Parijs! Ginder gewoon gedaan wat ge moet doen… beetje relaxen, wat wijn, vrienden, … Waar ik wel ff niet goed van was is dat ge geen pastis moogt bestellen zonder een maaltijd der bij te nemen. Was da nu weer voor zever!! Enfin, dan maar weer één of ander vies pintje gedronken. Aubeterre bezocht (nog eens): super gezellig dorpje waar de tijd zo een beetje heeft stil gestaan en een oergezellig dorpspleintje, ook een prachtige kerk die helemaal  uit de rotsen is gehouwen! De dag daarna onder ons tweetjes door Angoulême gezworven. Veel groter en in zijn grootsheid toch nog super cute! Zo was er ergens een Braziliaans of Portugees café, ik zou het u duizend keer kunnen aanduiden want ik denk dat we er zoveel keer zijn voorbij gewandeld! Buiten de koffie was er niet veel exotisch aan maar op en top Frans in een prachtig ingerichte kelder… very nice! Alleen jammer dat de naam mij weer ontgaat… whatever! Best wel hippe plek daar: coole graffiti, knusse karaktervolle straatjes & pleintjes, 350 kappers, zeventig pita bars, een eigen kunst academie, culturele festivals, … you name it they’ve got it… Enfin, ge moet zelf maar eens gaan zien!
Verder nog een voetbalmatchke gespeeld tegen de plaatselijke toptalenten: ik denk dat we uiteindelijk met 7-2 verloren zijn, but who cares: goe gelachen! ‘s Avonds wat gebbqed en wat rond een vuurtje gezeten… soms hebt ge niet meer nodig dan een vuureke en ne mooie sterrenhemel!

En nu weer aan het werk en zal het weer even duren voor we weer eens naar buitenland trekken… alhoewel!!
;-)
in Lifelog

Leave a Reply