12/5 2007

Cut ‘n Scratch

7

Gisteren op de valreep nog een ticketje kunnen bemachtigen van ColdCut in de Depot te Leuven. Op ‘t gemakske naar ginder gecruised en eerst en vooral op één of andere stoeprand in de Diestsestraat een mitraillette naar binnen gespeeld. Dat ding smaakte naar niks en volgens mij heb ik de serviette ook mee op gegeten… ik en eten, het loopt niet zo vlotjes de laatste tijd! Anywayzzz, ondertussen was het voorprogramma al de eerste tunez de wereld in aan het sturen, dus wij daar rap naar toe! De naam van het voorprogramma: Joost mag het weten, ik ben het absoluut vergeten of ik heb het nooit geweten. ‘t Was in elk gaval heel chill-musique! Alleen het visuele aspect had beter uitgewerkt moeten worden, om zo beter in de sound op te gaan. Maar hij heeft zijn best gedaan zenne. Daarna dus Coldcut, moddervette beat met funky samples der tussen en een ongeloofelijk knap staaltje video scratchin’. Stilstaan was niet echt een optie! Some nifty examples:

Enfin, conclusie: echt gewoon steengoed, het enige dat me soms opviel was het uitblijven van een climax… maar voor de rest niks op aan te merken! Ze hebben ne fan bij! Over de lokatie: Het Depot; steengoed!

in Lifelog , Music

7 Responses to “Cut ‘n Scratch”

 • Een mitraillete gegeten? In onze contreien staat dat voor gans iets anders ;)

 • Waar staat die mitraillette nu voor ajb?
  thx :)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  ah das een broodje met frieten hamburger en saus en sla!
  Heersend lekker als het goed gemaakt is!
  :-)

 • Kim said

  Haha, ‘volgens mij heb ik de serviette mee opgegeten’ :D

 • jimbaar said

  kei goei zaal depot, ben daar naar Peeping Tom gaan zien.
  Coldcut heb ik es op ne Ninja Tune night gezien in AB, vond Kid Koala graver en idd – een hoogtepunt merk je niet echt bij zo’n laptopsets.

 • Nen franse hamburger dus ;)

 • Wim said

  ff melden dat ik daar het voorprogram heb gedaan, t was QuiOui,

  de website vind je hier
  http://www.myspace.com/quioui

  groetjes, wim

Leave a Reply