11/5 2007

Let’s go Indian

0

Gisteren nog eens gezellig in onze hoofdstad gaan rondcruisen. ‘t Heeft toch echt ook zijn charmes en ‘t is eens wat afwisseling met Antwerpen. Aan de Sint Goriks hallen op een terrasje ne slechte pils gedronken. Daarna Indisch gaan smullen in de La porte Des Indes. Ongeloofelijk lekker daar en vriendelijke (en grappige) mensen. Ik was natuurlijk weer zo slim om ne groene peper voor een prinsesseboontje aan te zien en dat ostentatief in mijn mond te proppen. Héét man maar zó héét man: mijn smaak papillen zijn collectief toen even in ziekteverlof gegaan.  Voor de rest alleen maar genoten van de leuke sfeer en het lekkere eten. En waarom weet ik niet maar wij kregen het privilege om via de keuken op een kei leuk terrasje een sigaretje te roken… al de rest moest naar beneden en buiten. Maar wij niet… En naar ‘t schijnt zijn de brunches ook niet te versmaden, will tsjek that out later! Aanraderke al daar!

in Lifelog

Leave a Reply