9/5 2007

Coffee in the morning

4

I’m a sucker for coffee in the morning… maar wegens ongecontroleerde ochtend slaapkop zet ik dat dus niet thuis en trotseer ik de fille caffeine-vrij om op het werk mijn eerste bakkie troost te sippen. Maar deze ochtend ben ik ergens in Antwerpen eerst een "coffee-to-go" gaan oppikken alvorens de file in te duiken. Man, in de fille staan met een een dampende mok koffie… das dus nen droom. Heel die file, das allemaal relatief ineens. Goei plaatje, bakkie der bij, … een heerlijk ontwaken. Vanaf nu elke dag "troost in een kop" voor de file! Moeha!

in Lifelog

4 Responses to “Coffee in the morning”

 • Roomie said

  Ben jaloers ! 2,5u om in Brussel te geraken,
  zonder bakkie troost. Het was me de voormiddag wel.

  Enfin, hoop dat je intussen al wakker bent,
  want aan je taalfouten te zien moet je dit wel héél vroeg gepost hebben.

  Woehahaha

 • Deze morgen ééntje op de E19 genomen… die barbie die daar achter de toog stond deed me maar aan één ding denken: melk!

 • 10 said

  dude, drink eens koffie bij u thuis, uwe roomie heeft gewoon zalige koffie in de kast staan!!!!!!!!!

 • another addict joins the group…

Leave a Reply