5/5 2007

Sweet Saturday

0

Zo, zaterdagavond en ik heb er tot nu toe al weer en fanatastisch weekend opzitten. Gisteren wegens een slopende week niet op stap geweest. Wel even door ‘t stad gaan wandelen op zoek naar een goei frituur maar zelfs het wandelen was er te veel aan. Even snel op de Stadswaag op een bankje gaan zitten en genieten. Maar daarna snel weer naar huis gestrompeld, met frietjes onder de arm! Eenmaal in deze zetel genesteld een filmke opgezet. Ne Japanner, één van mijn favoriete genres en deze was ook weer een topperke: Old Boy; echt een goeike maar ook wel en beetje FUBAR! Man, da plot is om u eigen tanden van uit te slagen!
Vanmorgen heerlijk vrolijk uit bed gestapt en wezen shoppen, weer in het beste gezelschap dat ik me kon voorstellen! En ‘t was reuze plezant. Verder nog even en bezoekje aan mijn ouders gebracht en zoals steeds val ik daar binnen rond etenstijd zodat ik gezellig mee kan aanschuiven. Nu een rustig avondje in de zetel of nog een bescheiden stappeke straks… zoals steeds zal mijn neus me wel leiden!
Morgen babybezoek en ‘s avonds naar Pro Pain!! FF hard core all the way!
It was a swéét swéét saturday!!

in Lifelog

Leave a Reply