4/5 2007

Go with the flow

1

‘t zijn weer heerlijke smoothy days @ vida dipfico. Veel genieten enzo van die dingen. Gisteren voor den tweede keer eens gaan uitbollen na het werk in de Escobar, echt een zalig plekje om op het terras met u snoetje in de zon te nippen aan je pintje! Een beetje in een uithoek van Antwerpen waar weinig volk komt… en de allerlaatste zonnestraaltjes van de dag zijn steeds daar mee te pikken. Wa moet ne mens nu meer hebben. Dus duidelijk mijn nieuwe place to hang out deze zomer. En ze hebben daar verse hamburgers die alle andere "burgers wurgers" van ‘t stad overtreffen!!
Verder gisteren wat gegrasduind door Antwerpen met het beste gezelschap dat ik me kan voorstellen, een mojitooke naar binnen gesmikkeld…! ‘t Is weer ff geleden dat ik dit gescandeerd heb maar hier komt het: Life is Góóóód!

Song of the day: Go with the flow – Queens of the Stoneage 

in Lifelog

One Response to “Go with the flow”

  • 10y said

    jihaa, den escobar is zoooo zalig!!!!!!!!!

Leave a Reply