27/4 2007

Sla is ni goe!

3

Gisteren voor de derde keer in  mijn leven eens een slaatje gemaakt. Persoonlijk was ik er zeer tevreden van op een paar kleine details na. Maar tegen dat ik vannacht in mijn bedje kroop had ik het gevoel dat die paprika’s in mijnen buik een of andere rave aan het houden waren. Ikke dus zo mottig als een krab heel de nacht liggen tollen in mijn bed! Sla, sveurniksgoe!

in Lifelog

3 Responses to “Sla is ni goe!”

 • Kiki said

  Er zijn noagl wat mensen die last hebben van paprika. Als ge ze schilt, is dat probleem opgelost!

 • Roomie said

  Of tenminste kookt ! :-)

  Al kan het ook aan die 1000 pinten derna liggen.
  Volgens mij zitten die der ook voor iets tussen, Roomie.
  Want ik heb geslapen als een roos, misschien omdat
  ik voor ene keer “neen” zei ?
  :-)

  Nog een halve dag and we’re off to TEMPTATION WEEKEND
  in Saint-Jacut !

  WOEHOE ! :-)

 • 10y said

  oh verdoeme seg, temptation weekend…. i’m soooooooo jealous!!!!! na mijn vakantie ben ik expert geworden in allerlei rare ‘versiertrucs’, ik geef jullie de beste mee, zodat jullie zeker succes boeken!
  * tijdens het praten ineens in het oor bijten en hees ‘you wanna fuck me’ fluisteren
  * tijdens het praten gewoon vragen: you wanna stick your tongue in my mouth
  * very smooth uw knie tegen een knie brengen en dan zeggen: i hope you dont think i mean anything
  * en de allerbelangrijkste: Truth or dare spelen!!!!!!!!!!!!

  Enjoy Hombres!!! je kan mij altijd bellen voor meer uitleg ;-)

Leave a Reply