23/4 2007

Sundays @ Ease

2

Dat van da rustig houden op zaterdag, daar is dus niet veel van in huis gekomen. Wat begon met een klein pintje in de King kong is dan verder geëvolueerd naar Petrol en Café Capital. Maar wie stond daar achter de plaatjes in Petrol, jawel de schoonste deerne van electroland: Monica Electronica. Ongeloofelijk hoe schattig dat die de plaatjes aaneenmixt, met een zachte glimlach op de lippen en goei plaatjes zenne. Daarna nog even in Café Capital de avond afgerond, nou ja ochtend eerder…
In elk geval zondag toch nog "op tijd" uit mijn bed gekropen om te genieten van het zalige weer. Mijn Vrooom fiets genomen om te gaan kijken naar de finish van de Ten miles. Ik weet het, ik heb niet meegelopen en ja, ik heb er spijt van. ‘t Zal dan maar voor volgend jaar zijn! Onderweg nog even collega Highfly en Vader Ferket tegen het lijf gelopen. Nadat ik al die lopers moe maar tevreden de finish zag passeren heb ik mijn kar 180° gedraaid en de leftbank weer verlaten om mezelf clochard-gewijs op de trappen van het Museum Café te nestelen. En hij zag dat het goed was! O ja, ook leuk: ik heb Marcel van Thilt zien ondergekotst worden door zijne kleine, nog maar eens een bewijs dat ook BV’s Jan Modaal eigenschappen hebben…

in Lifelog

2 Responses to “Sundays @ Ease”

  • 10y said

    NI MEEGELOPEN??????? schandalig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! k heb hier precies weer heel wa gemist.. damn!

  • Kim said

    Hebde gij daar gene foto van genomen voor onze kots en bv-kontenrubriek???
    Allez zeg…. (op zen Eddy Wally’s gezegd)

Leave a Reply