21/4 2007

Friday Fever

4

Alookes, wat nen avond gisteren: weer eens achter de draaitafel gestaan op Yakadansé. Ik weet niet wat de rest er van vond maar ik heb me steengoed geamuseerd. Voel me precies wel toch op mijn gemaak als zo een beetje mijn eigen ding kan doen met wat plaatjes! Enfin, ik was dus nogal vroeg thuis deze morgen en eigenlijk was het de bedoeling dat ik 3u later, om half negen dus, vrienden ging helpen verhuizen. Ook al ligt het niet in mijnen aard om zoiets af te bellen heb dat toch gedaan. Dus met een beetje schuldgevoel wakker geworden. En wat is het beste om schuldgevoel weg te werken? Uzelf nuttig maken. Dus ikke het gras afgereden, de was gedaan, opgeruimd, … en voila ‘t is al pakken beter met het schuldgevoel. Voor de rest niet veel zaaks op het programma, een beetje genieten en ‘t vooral rustig houden, denk ik…

in Lifelog

4 Responses to “Friday Fever”

 • Britt said

  Ge hebt da goe gedaan!;-)
  ‘t Was super!
  En uwe Roomie heeft da ook goe gedaan zene!:-)
  Goei team!:-D

 • 10y said

  arme niko, en dan zelfs nog gestalkt worden door de tim look-a-like (t was genen turk) en de mosselbabes!!!!! leve de trio’s hihihihi ;-)

 • Kim said

  Hmmm, da triooke (op wast een kwartetje?) van de vrijdag…Da was wel heel leuk…What happens around this table, stays on this table :DDD

 • 10y said

  of eerder: what happens ON this table ;-)

Leave a Reply