17/4 2007

Uit den bocht…

10

Amaai, wa was me dat gisteren! Wat eigenlijk een rustige maandag avond moest zijn is gewoon uitgedraaid op een authentiek avondje "uzelf uit den bocht smijten"! Om 10 uur zaten we nog gezellig op terras wat te keuvelen en een uur later (na een half uur te hebben aangeschoven) stonden we in een gezellige drukke Colorbar een beetje rond te kijken naar een vreemd allegaartje van mensen. Het was daar blijkbaar het vijfjarig bestaan van dat concept. De "special" act was ne show van die ongeloofelijke paljas van Pragha Kan. Hij gaf daar zo een erotisch "artistieke" show. Dat konden we dus direct vertalen naar "obscene marginale bucht", om dan nog maar te zwijgen van het kattegejank dat hij der bij heeft and I quote again "gecomponeerd". Enfin, alle chance dat die rotzooi niet te lang duurde. Ondertusen wij maar pinten hijsen om misschien het concept beter te snappen. En tegen dat die show gedaan was waren wij ook wel klaar… om een feestje te bouwen! Allé, plezier van hier tot in Brussel. Daarna nog een frietje gaan steken in ‘t Schipperkwartier, volgens mij tegenwoordig de veiligste plek in ‘t stad. Op terugweg alle cafés afgegaan opzoek naar nog een laatste pintje maar ze waren allemaal al dicht… op ne maandagnacht? om drie uur? komaan hé! Dan maar onverrichterzake huiswaarts gekeerd en mijnen tram ingekropen. En zéér dat dat deed vandaag…! Maar ik heb me rot geamuseerd: spontane feestjes heersen!

in Lifelog

10 Responses to “Uit den bocht…”

 • Roomie said

  Ja, daar leefde gij mee samen !

  Uitgedraait met een t ????

  :-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  whoops!

 • Euh… den dag erna gaan werken staat niet in uw dictionair zekers ? Damn, om 6u45 wordt ons dochterke wakker maw tot 3u opblijven is er nie echt meer bij hier.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Tuurlijk ben om 8u opgestaan om te gaan werken. If you can’t do the time don’t do the crime!

 • Renegade said

  En was je wat te pruimen? :p

 • Respect !!

 • Ge had em hier moette zien rondlopen. Hij kwam precies recht uit resident evil ;)

 • Mopsie said

  tafeltje rond is ALTIJD open… voor moest je nog eens gaan zoeken zo ‘s nachts…

 • Kim said

  Ooh, ik kijk al uit naar ‘t weekend, het eerste tafeltje terras weekend jeej….of stoeltje vierkant, sorry stoeltje vierkant dus :ppp

 • 10y said

  me too nu ik officieel een Tafeltjesletje ben geworden in turkije :-)
  arme niko, volgende keer ga je maar gewoon mee met ons op verlof. Elke nacht ambiance tot 6u en ook om 9u opstaan….

Leave a Reply