16/4 2007

Polly de Plataan

2

Ik en mijne roomie Mijne Roomie en ik hebben de gewoonte om ‘s morgens voor we naar het werk vertrekken even snel een sigaretje te roken op ons terras en een koffietje te drinken. En het enige dat we daar eigenlijk doen is naar onze twee platanen in wording kijken en ons afvragen wanneer er nu eens eindelijk blaadjes aan komen. Ja ik weet het: small talk, maar wie het kleine niet deert… Maar deze week was het eindelijk zo ver: de eerste knopjes vormden zich om tot miniscule blaadjes en vandaag, hangen er al serieuze pubers van bladeren aan! Nog even on ons terras is overdekt met een groen bladerdak. Elke dag een beetje in Frankrijk!!

in Lifelog

2 Responses to “Polly de Plataan”

 • Roomie said

  Slechte foto vriend, ge had hem andersom moeten trekken.
  Met de lucht als achtergrond :-)

  Anyway, “ik en mijne roomie” ?????
  En gisteren onder polly ons puberplataantje nog bij hoog en bij laag
  verkondigen da gij zoiets nooit zo schrijven …

  Het moet dus blijkbaar toch echt wel feest geweest zijn daar in de COLORBAR …

  Waarvoor mijn oprechte dank. Heb me nog nooit zo slecht gevoeld op een dinsdagmorgen. Nochtans zei ik het nog : K.I.S.S. ! Keep it simple stupid.
  Maar neen, 1 werden er 10 en 10 werden er 100 en …
  Ik hoop uit de grond van mijn hart da ge evenveel afziet als ik vandaag !

  Have a great day !
  :-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  En daar leef ik dus met samen hé :-)

Leave a Reply