14/4 2007

Summertime

11

Amaai wat ne zaligen dag! Op tijd opgestaan en direct in actie geschoten, allé actie, gaan ontbijten in de Wattman! Tegen dat ik daar in de zon zat vond ik dat het welletjes was geweest met die gel-coupe van mij. Na de Wattman ineens maar naar de kapper gegaan om mijn (wilde?) haren te kortwieken. Ik ben echt tevreden met het resultaat. Nu moet ik ‘s morgen met niks meer rekening houden. Normaal moest ik als laatste gel in mijn haar doen want als ik dat eerst deed dan viel dat helemaal uit coupe met tandenpoetsen, sokken en schoenen aandoen etc… minder nadenken ‘s morgen dus! En lekker fris dat het aanvoelt, niet te doen! Allé, ikke happy dus. 10y Was ook al helemaal wild van de coupe want die heeft heel de kapper bijeen gegild toen ze daar binnen stormde.
Daarna nog even aan de Schelde gaan zitten om te genieten van het zonnetje, het uitzicht met een lekker broodje en fijn gezelschap… ‘t Kan toch allemaal zo eenvoudig zijn hé!

in Lifelog

11 Responses to “Summertime”

 • Allez zeg… uwen hairstyle helemaal anders ! Das toch effie wennen…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Dan wild eniet weten hoe hard ik er zelf aan moet wennen ;-)

 • ook lekker ah chillen geweest ah water – huisje gehuurd aan st-anneke om een vrijgezellenfeestje te knallen. spotgoedkoop, frisse bries en pils, overdreven veel vlees op de BBQ en warme zon.
  http://www.natuurvrienden.be/content.aspx?l=003.003&group=1

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  das klinkt ook niet te versmaden!!

 • Renegade said

  wie is dat dikkertje op de foto?

 • 10y said

  oh my god???? dikkertje??? arme oili ;-)
  check da heet mokke maar op de mosselclub! she’s damn hot!
  niko, zouden ze al bekomen zijn van mijn hysterische bui daar bij de kapper? looooove your hair dude!

 • Als buitenstaander en hetetengelspotter moet ik zeggen dat je met je nieuwe kapsel best wel hete tengel van de week zou mogen worden bij de sweethearts.
  Afspraken kunnen daarover altijd worden gemaakt ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  @ Renegade: Dat dikkertje is gewoon een schip dat aanlegt aan de Schelde. Tijd voor nen bril makker!

 • Ow Jimbaar, ik heb daar in dat huisje ook eens een feestje gehouden! Dat huisje rulez wel :) Gelukkig een beetje uit de buurt van omwonenden… Hihi

 • Roomie said

  @ Dipfico : volgens mij sloeg de term “dikkertje” op u
  (no man says that to a woman)
  Al eens de vergelijking gemaakt met toen ge terug kwam van ZA ?
  ;-)

 • Renegade said

  @ Roomie – ge hebt dus gelijk :p

Leave a Reply