13/4 2007

KISS!

1

Heel de week op cursus gezeten: Project Management volgens het Prince 2 principe. Eigenlijk heb ik er toch heel wat van opgestoken, allen spijtig dat ze bij ons op het werk hebben besloten om niet meer op project basis te werken … Who Cares, we zijn weer een aantal ervaringen en technieken rijker hé. Wel grappig, der heeft bij ons in de keuken op krijtbord maanden aan een stuk de volgende tekst op het bord gestaan: "KISS: keep it simple stupid". Ik dacht dus altijd dat het en of andere boodschap was van een vriendin van ons die daarme bedoelde dat mannen altijd veel te snel van stapel lopen. Tot dat diene vent in de cursus zei: omdat Prince 2 zo uitgebreid is kan je voor kleinere projecten beter "KISS" werken, met andere woorden: "Keep it simple stupid". Een kleine "Aha Erlebnis" speelde zich af in de neuronen van mijn brein! Ik dus in mezelf kei hard in de lach geschoten… Ik moet het altijd niet zo ver zoeken dus hé!

in Lifelog

One Response to “KISS!”

  • Kim said

    Allez, nooit geleerd in jullie avondschool? Da is er bij ons tijdens bedrijfscommunicatie ingestoempt. Kiss…ik pak da soms nog al eens te letterlijk :/

Leave a Reply