6/4 2007

Be Connected: Anywhere

1

Ik heb gisteren tijdelijk een Nokia E61 ter mijner beschikking gekregen. De bedoeling is dat ik het ding een beetje ga stress-testen in combinatie met het Fon-concept. Ik hoor u al denken… wtf is Fon? Kortweg kun je stellen dat als jij een stukje van jou wireless beschikbaar stelt voor anderen, dan kan jij met je account daar ook wereldwijd van profiteren met bij andere gebruikers. In Spanje zijn er dus zo hele steden die daar op draaien. In Antwerpen heb ik ondertussen al een 220 hotspots van Fon ontdekt, mogelijkheden legio dus. Via de MyFon page kan je trouwens met google-maps naar Hotspots zoeken. Ain’t that fresh! Ondertussen heb ik al in "de City" Skype-calls gedaan en gesurft, mijn gmail tsjekken… Pretty Nifty!
Moest u geinteresseerd zijn in Fon, laat me dan iets weten!

in G33k , Opinion

One Response to “Be Connected: Anywhere”

  • Sally said

    Hoi, ik lees graag over je ervaringen, maar dan wel op het Nederlandstalige FON-forum. Kom je ook even langs?

Leave a Reply