5/4 2007

Blokskes Expressie

1

Eindelijk, eindelijk, eindelijk ben ik terug in het bezit van een fiets. Ik was het zo beu om elke keer met den auto door Antwerpen te scheuren op zoek naar een parkeerplaats. Nu kan ik dus gewoon weer tweewielsgewijs door ‘t stad cruisen. En dat allemaal door een milde schenking van 10y. Vannacht dus voor de eerste keer door de frisse buitenlucht naar huis getrapt, alleen trapt die fiets gigatisch zwaar. Kwas zo ongeveer steendood toen ik voor mijn deur stond, maar dat kan natuurlijk ook aan mijn conditie liggen. Mijne vélo heeft wel nen ubercoole merknaam: VROOOM! Maar ‘t is zo heerlijk om ‘s nachts door een slapende stad te fietsen.
Voor de rest gisteren in de Charleroi iets gaan drinken met de Mosselclub. En we hadden er niet beter op gevonden om met één of andere woord-yathzee alle mogelijk bijnamen te schrijven en daar ne foto van te trekken. Ik denk dat de rest van het café zich serieus ergerde aan al da geflitst.. but then again who cares! |Fotookes hiero|
En omdat het gisteren zo mooi weer was ben ik ondanks mijn gigatische snotkop toch aan de Schelde gaan lopen … en dan een halfuurtje naar de zonsondergang gaan kijken. Yep, romantisch op je eentje, het kan allemaal!

in Lifelog

One Response to “Blokskes Expressie”

  • 10y said

    AHA! ik wist dat het aan de vroom, en ni aan mij lag… work that body sjatti! Gij hebt dus eigenlijk een gratis fitnessabonnement van mij gekregen hé ;-)

Leave a Reply