3/4 2007

MovieSnacks

4

Ben gisteren naar de cinéma geweest. Ik geloof dat het weer een jaar geleden was dat ik nog eens in kudde naar het scherm heb gekeken. Deze keer gekozen voor "Dagen zonder Lief". Bij gebrek aan beters in de vitrine dus voor deze Belgische productie gekozen. Maar ‘t was ne reuze film, hij komt echt ongeloofelijk traag op gang maar net als je begint te vrezen dat de trend voor de rest van de film is gezet gaat ie lekker van start. Leuke en redelijke "fucked up" personages die het scherm kleuren in een mix van melancholie, humor en jeugdsentiment… Het enige dat aan die film ontbrak was "Ik vraag het aan" van de Fixkes. Dat had de kers op de taart geweest. Allé, kortom ne must see
Dagen zonder lief, hm, I wonder…

in Opinion , Stuff

4 Responses to “MovieSnacks”

 • 10y said

  er was nog gene gsm gene vtm
  en niemand die a hannibal of murdock wilde zen
  rons honeymoon carolientje merlina met de parafix
  en voerdes was er niks
  we mochten niks mor dejen alles
  urbanus was nen held
  ons pa diejen oj nog haar en we telden al ons geld veur de kermis
  showen in de boksauto’s
  outrun in plaats van onze commodore
  er waren geen cd’s geen mp3’s
  alleen mor wa cassetjes
  en buurman wa doet u nu
  veur ons allereerste tetjes
  het was zo simpel ammaal
  zo simpel ammaal
  zo simpel as ik vraag het aan

  ZIEZO! :-)

 • Kim said

  Hmm, me like Koen De Graeve van Dagen zonder lief. Ik ben eens gaan kijken naar een toneelstuk waarin hij meespeelde in Brussel. Per ongeluk scheurde zijn broek tijdens het bukken en heeft hij de rest van het stuk op die manier verder gespeeld. Dat was wel hilarisch.

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Whiiiiii, Joepie!!!

 • 10y said

  geire gedoan, de fixkes rule!

Leave a Reply