2/4 2007

Stokjes…

2

Ze zijn der weer gigantisch hard met aan het smijten. Ik ben der echt gene voorstander van. Maar omdat ik ontzettend veel sympathie heb voor Depechie ga ik er natuurlijk wel op in!

 • Do you know any bloggers in real life ? And if so, what’s your relationship…
  Aré, euh ja: de uber vette Mosselbabes, Ferket (bompa plage), Highfly (in space), Eskimokaka (de twee helften), Smintjes , HIBEB, Localhost, db, T&N, Vylem, Mooshi, Jim-Bar, Tafelzoetstof, … Het gaat dan meestal over vrienden, (ex-)collega’s, collega’s die vrienden geworden zijn, voorbijgangers in mijn leven, verdwijners uit mijn leven etc… en iedereen die ik op de Bwards was natuurlijk en ik even met heb gepraat. Ik was vooral blij om Dramoghe en Vuur eens te zien passeren, dynamisch duo die twee!

 • Are there other bloggers you met in real life through blogging ?
  Confituur, Polskaya, 7seconden, … in een ver verleden ergens op een terraske van Bar Tabac. En Depechie , Sunnymoon recentelijk!

 • Who would you like to meet, who’s also blogging?
  Da kan me eigenlijk echt niet boeien, als het maar toffe mensen zijn…!

Doorgeven die handel: Mosselbabes, Ferket!
En den eerste die nu nog een stokske naar mij gooit… ik gooi terug met bakstenen!

in Stuff

2 Responses to “Stokjes…”

 • Hahaha… ok stokjes zullen nie meer in richting van Dipfico gesmeten worden !

 • Tsss.. gij kunt toch nooit helemaal tot hier smijten! :p (niet dat ik een stokje voor je heb ofzo)

Leave a Reply