31/3 2007

Slow & Low

0

Ik heb er eigenlijk en eindelijk eens ne nuttige zaterdag van gemaakt. Om 9u deze ochtend uit mijn bed gesprongen om een vriendin te gaan helpen met rommel naar ‘t stort te brengen! En daarna mijn "internetwise papa" toch nog even een kleine bijscholing gaan geven op gebied van webgallery’s.. . eigenlijk doetem da wel goed zenne. Die heeft sinds een jaar PHP geleerd en schrijft nu zijn eigen webshops etc.. Niet slecht voor ne 60′iger!  En toen dat ik daar toch was heb ik ineens van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijnen auto eens voorjaarsbeurt te geven. En een mooie verassing was dat mijn petekindje ook bij mijn ouders was! En de vergelijking tussen de grootvader en het kleinkind was eigenlijk niet ver te zoeken…

Voor vanavond weet ik het nog allemaal niet zo goed. Ben gisteren al thuis gebeven dus het kan zijn dat het ongeloofelijk gaat kriebelen straks om een stappeke te gaan zetten. Maar nog eens professioneel in de zetel hangen, ik zeg er niet nee tegen, des te meer omdat ik precies en beetje ziek word… keelpijn, niezen, hoesten … ‘t kunnen natuurlijk ook weer die vorte pollen zijn hé!

in Lifelog

Leave a Reply