29/3 2007

Baaldag

4

Huppa, ‘t zit me allemal niet lekker vandaag! Ik weet echt niet hoe het komt maar ik heb in alles de pest… Persoonlijk vind ik dat ik op geen enkel vlak goed bezig ben. En ik heb dan zo een inwendig alarmbelletje dat afgaat en mij er op wijst dat ik me dringend even terug in het gelid moet zetten. Dus ff dringend tijd maken voor mezelf en enes goed nadenken over een aantal zaken. Ik vind het allemala niet erg, it’s just how it is! En dat ik de enige ben die daar iets aan kan doen, daar ben ik ook van op de hoogte… En het belangrijkste is nog: als het niet slecht gaat af en toe, dan kan je ook niet apprecieren als het goed gaat! Nah, vandaag dus lekker balen!

in Lifelog

4 Responses to “Baaldag”

 • Deun said

  Sterkte Pfico

 • Roomie said

  Geene stress mensen.
  Tegen dat ie in bed lag had ie weer ne smile as usual.

 • Och nog efkens en ‘t is weekend !
  Dan komt altijd alles weer goe op zijn poten terecht :)

 • 10y said

  olé, leve de baaldag. heb er vandaag ook eentje (en believe me, dat komt niet vaak voor). veel werk, migraine op komst, geen zonneke meer,… boehoe! dus voor de verandering is het eens heel stillekes op den bureau en knn mijn collega’s eens goe doorwerken :-)

Leave a Reply