25/3 2007

Sunday’s @ Ease

2

Helemaal in de war en vooral geschrokken omdat het al zo laat was (met dat zomeruur en al) uit mijn bed gestrompeld. Met dank aan 10y anders had ik nu nog in mijn bed gelegen. Rap gegeten en gedoucht en ‘t stad in getrokken op zoek naar een rustige ontbijt plek. Roomie had een schitterende locatie in gedachten en hij had gelijk! ‘De Farine‘ op de Vlaamse Kaai is heerlijk om rustig te eten en uw gazetje te lezen en ook de Humo, vooral omdat Roos Van Acker daar in stond!! Enfin, dus weer en nieuw plekje ontdekt vlak bij de deur, daar ga ik nog heel wat sunday’s @ ease vertoeven.
Daarna nog even een terraske gedaan om ‘t Zuid om van de zonnestraaltje te genieten op mijn vermoeid gezichtje. Eén van de dis genoten had nen Jack Russel bij, dat beest is ne scheet groot maar had lawaai voor 10 bij en blafte naar alles wat nog maar bewoog! Om nog maar te zwijgen van de buitenproportionele oren op da beest!

  • Mooie spreuk op de ruit van de Farine
  • Het superknusse interieur @ Farine
  • Miro "the evil Jack Russel" with bat ears!
  • Ik kan het niet laten, ‘t is mijn favoriete gebouw!

in Lifelog

2 Responses to “Sunday’s @ Ease”

  • ik was er al even niet meer geweest, maar Antwerpen is toch echt wel een fantastische stad met heel veel superleuke adresjes!

  • Kim said

    Lekkere pompoensoep @ Farine’s!

Leave a Reply