24/3 2007

Wooden Saturday

1

Lap, dat het gisteren al moeilijk was na een avondje stappen, dan was het vandaag nog moeilijker. Echt uit mijn bed gerold om ons vader te gaan helpen om 3 IKEA kasten ineen te vijzen. Met nen houten kop is dat dus niet ideaal. Maar ‘t was op "nen ik en ne gij" gefixt en als ik ons vader daar met geholpen heb dan ben ik ook blij en dan heb ik mijn goede daad voor dit weekend al weer gedaan.
Gisteren gaan kijken op de Bwards, ja ik was onder de indruk van hoe goed het allemaal georganiseerd.was. Een stevig schouderkloppeke voor Lichtgeraakt, het smaakt naar meer! Was ook blij om eens een paar mensen voor den eerste keer te zien of weer te zien: Depechie eindelijk eens gezien, Toffe kerel! En de Eskimo’s, en de gezusters Q… In een flits Dramoghe en Niets.Dan.Vuur. zien passeren… Der liep ook één of ander raar kieken rond…

 

  • Jeroen ‘Bwards‘ DeCock aan het speechen
  • dipfico & eskimo hustlin’ a big chicken
  • De Eskimo’s gaan door het lint!

Maar ik moest mezelf niet zijn als ik daarna niet nog even een klein bescheiden stappeke verder in de wereld zou gezet hebben. En omdat het Yakadansé was ben ik natuurlijk daar mijn vrijdag verder gaan uitvertieren.
Het liefst van al zou ik vanavond in mijne zetel willen gaan zitten en heerlijk wegglijden bij een aflevering van Heroes – 24 – Battle Star Galactica … een beetje gezellig cocoonen met een taske soep en verse gebakken brood van de papa. Maar ‘t zit er helaas niet in. Morgen dan maar… joepie ik kijk er al naar uit!

in Lifelog

One Response to “Wooden Saturday”

  • Het was inderdaad goed ! En de organisatie was super…
    Maar ‘echt’ napraten was er nie bij, de muziek stond precies wa hard LOL

    See ya next time !

Leave a Reply