23/3 2007

Vrome Vrijdag

5

Eindelijk, ‘t is vrijdag! En wat voor ene, gisteren nog eens met alle ex-planeters samengekomen.  ‘t Was leuk en gezellig maar ik had gewoon op tijd naar huis moeten gaan: dus niet! Enfin, vandaag staan we er dus iets minder fris op!
Vanavond eens gaan piepen op de Bwards, een initiatief van oa Jeroen de Cock, in Het Paleis te Antwerpen. Daarna ook nog mijn jaren 80 schoentjes aantrekken om naar yakadansé te gaan. Enfin, ‘t zal morgen dus weer zéér doen en ik moet bij mijn ouders IKEA kasten ineen gaan vijzen morgen. Ik hoop dat ze recht blijven staan…

in Lifelog

5 Responses to “Vrome Vrijdag”

 • Fluppe said

  ALLE ? Waarom wisten er een hoop van nix, amateurs :-p

 • Renegade said

  T was echt de max
  Gratis champagne etc
  Wat een weerzien
  man man

 • ‘k Hoop ook dat het leuk wordt dezen avond ;)
  See ya on the bWards !

 • Fluppe said

  Renaat, ik verdenk u ervan weer over te drijven :)

 • Renegade said

  Mwa?
  Jamais! :p

Leave a Reply