22/3 2007

Reflect defect

5

Hoe moet ik dat nu een beetje omschrijven? Ik ben altijd een beetje opzoek naar evenwicht en stabiliteit, maar het vreemde is dat vanaf het moment dat ik ook nog maar in de buurt van die twee kom ik het op een gigantisch lopen zet. Schrik om in de eentonigheid en sleur terechtkomen. Dus eigenlijk ben ik op zoek naar het evenwicht tussen stabiliteit en complete wanorde. Nogal moeilijk te definieren, laat staan te vinden. Als ik het één heb wil ik het andere und vice versa. Het enige waar je echt van op aan kan bij mij: ik ben heel consistent in mijn inconsistentie!

in Lifelog

5 Responses to “Reflect defect”

 • Roomie said

  Oei oei oei.

  Do you mean what i think you mean ?

 • Renegade said

  Beter dan in uw incontinentie

 • babsie said

  voel je het buitenland weer lonken?

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Altijd :-)

 • 10y said

  kom is bij mij in de leer, mij leven is niks anders als stabiliteit en wanorde. K ben (meestal) kei goe in het combineren van de twee!

Leave a Reply