21/3 2007

Woepsie!

8

Euh, damn! Ik weet dat ik niet de grootste kattenliefhebber op aarde ben maar wat me nu gisteren overkomen is daar voel ik me toch ook niet goed bij. Ik rij dus naar huis en plots steekt er in het donker een zwarte kat de straat over. Voor ik nog maar kon reageren hoorde ik dat beest al verdwijnen onder mijn banden… wat een "door merg gaand geluid" is me dat zeg!
Man, daar was ik dus niet goed van! Anderzijds moeten ze dat beest maar beter in het oog houden of ook zo "een fluoriserend vestje" aandoen. Da moet ik ook doen als ik ga lopen… anders rijden ze mij ook plat! Dus aan de stoere pussycato die ik naar de "pussyheaven" heb geholpen: Sorry!
Ik hoop alleen dat een zwarte kat doodrijden niet 10 keer erger is dan er één zien ‘s avonds. Das toch bad luck zeggen ze hé… Enfin, in aansluiting op Pussy Puree heb ik dus nu Pussy Puree II maar dan eigen recept. (das er weer over hé)

in Lifelog

8 Responses to “Woepsie!”

 • 10y said

  zoals ik on the phone al zei: je hebt een goede daad gedaan! k heb mijn uber-meelevende reactie, als vervolgverhaal maar ff op de mosselbabes gezet!

 • Kim said

  Ik ook…maar ik kan best snappen dat je je daar echt ni goe bij voelt. Ochottekes *knuffel*

 • Kim said

  En het is een hesje…Ik moest ook aan da woord gewoon worden, een fluorescerend hesje

 • Roomie said

  Voor mij ben je een held !
  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het die van de buren was.
  Gelijk die mij altijd doe verschieten als ze weer tevoorschijn komt,
  nie geweune !

  Beter één dode kat dan 10 levende.
  ;-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Da is hé.
  Ik schrik mij ook altijd een ongeluk als ik die kat op het dak zie zitten. En ze kijkt altijd zo gemeen!

 • Kim said

  Die ander nu ook naar u….vanuit de hemel :p

 • Renegade said

  Ik snap echt niet hoe iemand katten kan haten

 • Mopsie said

  arme niko…

Leave a Reply