19/3 2007

Sundays @ Ease

3

Gisteren sinds lang nog eens even in de kloosterstraat een zondag middagje laten passeren. Hang out place was: "Take 5 minutes in Paris" ook weer één van die kleine favoriete plekjes in Antwerpen waar je alleen met een krantje of met vrienden de hele zondag gezapig kan laten voorbij gaan. Mooi volk dat daar werk en allemaal heel gemoedelijk, dat hebben we graag! Om dan nog maar te zwijgen van het terrasje achteraan. In de zomer is het daar heerlijk vertoeven… Ik zou zo zeggen… allen daar niet heen, anders is er geen plek meer voor mij!!

in Lifelog

3 Responses to “Sundays @ Ease”

  • 10y said

    alleen spijtig van de lawaaierige kids met helmpjes op… voor de rest wast wel chilly!

  • Roomie said

    ja, vooral met dat zangeresje met plezier in haar hoofd erbij !

  • 10y said

    mmm, k had misschien beter ook een hempje opgezet, dan bleef mijn plezier in mijn hoofd ipv eruit te komen ;-)

Leave a Reply