17/3 2007

City Saturday

1

CafénationHuppaaa, gisteren mijn debuut als amateur DJ gemaakt! Ik denk wel dat het ok was… en anders "bummer" want ik heb mij goe geamuseerd! Ben toch maar vroeg uit mijn bed gesprongen vandaag want ik wou iets aan mijnen dag hebben. Eerst en vooral naar de kapper gehold om mijn nektapijt te laten verwijderen. Dat begon een beetje buitenproportionele porties aan te nemen. Daarna een betje aan het rondzwerven geweest in ‘t stad, een stuk Mosselclub tegen het lijf gelopen op de Markt en die wisten nog een leuk plekske om iets te gaan drinken: Caffé Nation, in de straat van Hopland. Veel keuze in koffie en schoon volk daar binnen, daar gaan ik precies nog eens gemalen boontjes drinken. Uiteindelijk vol cafeine naar buiten gestapt en weer op weg naar huis! Voor ik nog een stappeke ga zetten vanavond toch nog even professioneel op de zetel gaan liggen met het verstand op nul…

 
  • 10y met Pieter P.
  • Der zitten niet alleen kabouters in haar koppeke… ze volgen haar ook overal!
  • Miss geraffineerd en Miss Subtiel

in Lifelog

One Response to “City Saturday”

  • 10y said

    ja zeg, k kan er ook niets aan doen dat het afentoe ineens ‘lalalalalalaaaa’ gaat in mijn hoofd hé :-)

Leave a Reply