14/3 2007

Crap Crab!

10

Grmbl, ik had me gisteren wel even anders voor gesteld. Het plan was te gaan lopen, dan ff te gaan eten met de Roomie en daarna een pintje te gaan drinken. Aangezien ik tot 21u op mijn werk heb gezeten is er van het eten en lopen al geen ene moer in huis gekomen. In plaats van ne lekkere verse pizza is het oud brood voor den TV geworden. Niet getreurd, der was nog altijd tijd voor pintjes. Maar zelfs dat plezier was me niet gegund gisteren! Wegens Crabsla gegeten die eigenlijk CRAP-sla was. Dus maar "op tijd" in mijn bedje gekropen om vandaag weer fris en monter van het mooie weer te genieten. Weliswaar van achter glas maar das dan beter dan niks! Ik hoop dat het dit weekend ook nog zo een lenteweertje is…

in Lifelog

10 Responses to “Crap Crab!”

 • 10y said

  das nog niks: ik zat met ‘boring schoonouders’ en ‘psycho bitch schoonzuster’ in een schraal restaurant in Brasschaat!!! en daar hadden ze zelfs alleen maar bel Pils, bweuk!! gelukkig dat m’n lief er héél goe uitzag, was toch nog één lichtpuntje!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Hopelijk vanavond een goei feestje! :-)

 • 10y said

  it better be!! I need it! YIIIIHAAAAAA
  ieuw, in de local hebben ze ook alleen maar crabby crappy bel pils… zucht!

 • Kim said

  en CRAP platte brooikes die wij op de grond smijten en foto’s van nemen.
  Gelukkig ook karafkes :D O ja, ik moest er één minder drinken, check http://mosselclubbabes.wordpress.com voor meer uitleg.

 • 10y said

  geraffineerd en vrouwelijk hé, geraffineer en vrouwelijk!

 • Kim said

  The new and improved Claudia-in-wording-me is al die dingen samen.
  En waar zitte gij met uw enige voornemen om liever te worden hé?!

 • 10y said

  eum right here baby, ergens ver weg waar ik tegen niemand lief moet zijn :-)
  seg, ik zeg die dingen wel voor UW EIGEN GOE he!! de niko gaat mij gelijk geven…. ;-) en anders moete er ni over zagen :-)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ge hebt gelijk… euh alletwee :-)

 • Kim said

  Ik zaag toch ni, ik ben volop een rups in ontpopping tot een vlinder! Ik kruip en neus nu nog wat rond tot ik mooie roze vleugeltjes krijg en wegvlieg tot aan de horizon

 • 10y said

  hahahahahahahaaaaaaa ik lig plat!!! go go go kimie!!!!

Leave a Reply