12/3 2007

Sunny Monday

2

De nouveau een zalig weertje vandaag, das zo heerlijk om met de zon op je snoet wakker te worden hé. Na het werk direct weer het park in gedoken om te gaan lopen. En hoezee, hoezee… ik heb mijnen toer van vorige week al met 1 min verbetert verbeterd maar ‘t gaat helaas niet om den tijd maar om de afstand. Daar moeten we dus verder aan werken…
Na het lopen mezelf net op tijd in de zetel gesmeten met ne lasagne verde om naar de tweede aflevering van Heroes te kijken. De eerste heb ik gemist wegens niet weten dat het programma bestond… happens! Ben tegenwoordig nogal veel van die series aan het bekijken (24 – Lost – Battle Star Gallactica) en nu deze er nog bij maar het boeide mij wel. ‘t Is niet een afkooksel van een al afgekookte heldenfilm en ‘t ziet er redelijk spannend uit. Think I’m gonna keep watching this one….

in Lifelog

2 Responses to “Sunny Monday”

  • piotr said

    eerste aflevering gemist? ‘k heb de eerste 10 afleveringen ofzo (‘k moet es nakijken voor ‘t juiste aantal) hier erges op cd’kes staan :p
    let me know as ge die eerste aflevering wilt zien :p

  • Roomie said

    verbetert met een t ? :-)

Leave a Reply