3/3 2007

Barmy Army

2

Blijkbaar had ik gisteren dus een hemd aangetrokken dat niet in de smaak viel van mijn collega’s. ‘t Was nochthans een gewoon zwart hemd met hier en daar een badge opgenaaid. Maar om één of andere reden hadden ze allen onafhankelijk besloten om de draak de met mij te steken. Zoals gewoonlijk ben ik de eerste die van "ons Eiland" op ‘t werk ben. En in de volgende 30 minuten druppelen de andere 3 binnen en allemaal hadden ze dezelfde opmerking: Ah, ne militair, Sir – Yes – Sir, Hey, ne piloot… enfin, 10 minuten mij uitlachen en dan waren ze het vergeten. Tot na de middag toen ze besloten om ff de speakers vollenbak open te zwieren en het volgende nummer af te spelen…

YouTube Preview Image

Enfin, niet getreurd want ik ga dat hemd nu niet ritueel verbranden. Ik ga der nog eentje bij halen en zoveel mogelijk aandoen. Nah!!

in Lifelog

2 Responses to “Barmy Army”

  • Roomie said

    Zou ge nie wachten tot Isabelle terug is ?? :-)

  • dipfico
    Twitter: dipfico
    said

    ja en ook voor da tapijt! :-)

Leave a Reply