2/3 2007

Friday Ponderings

3

En de eerste werkweek zit er op en ‘t was er eentje om u tegen te zeggen. Met grote motivatie begonnen maar om één of andere reden was dat tegen maandag middag al den dieperik in. Enfin, tijd brengt raad… ondertussen heb ik al via alle kanten in het land kunnen genieten van de chaotische toestanden op den "Autoroute du Travail"… Enfin, genoeg gezaagd. ‘t Is bijna weekend en ik gaan eens optimaal genieten van een beetje door ‘t stad te slenteren, 6 afleveringen van 24 zien, uitslapen, lekker ontbijten, hier en daar eeen pintje drinken, …

in Lifelog

3 Responses to “Friday Ponderings”

 • Renegade said

  eindelijk!!!

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ik heb me ook lang moeten inhouden! :-)

 • vbd said

  optimaal genieten van een beetje door ‘t stad te slenteren, 6 afleveringen van 24 zien, uitslapen, lekker ontbijten, hier en daar eeen pintje drinken, …

  …maar dan in gepaste volgorde hoop ik :)

Leave a Reply