22/2 2007

Kim Wilde

2

Lap, ik stond gisteren nog niet langer dan een paar uurtjes weer op Belgische bodem of ik had al een afspraakje met een jeugdliefde van mij. Wij dus naar de AB voor een optreden van Kim Wilde. Het was echt een fijne belevenis om deze "rockin mama" eens in levende lijve bezig te zien en de hits van toen te horen. Ze blijft nog steeds het lieve meisje dat perfect weet hoe ze door lief en onschuldig te zijn toch ontzetted veel sex apeal weet uit te stralen. Ik heb veel venten met nen open mond zien kijken… De digicam had ik niet bij, die was nog aan het bekomen van de hoeveelheid foto’s van op reis. Wel snel even een snapje genomen met de GSM!

in Lifelog , Music

2 Responses to “Kim Wilde”

  • Dik jaloers zijn we ja !!! Dik jaloers… had onlangs nog gepost over het feit dat ik niemand mee kon krijgen naar dit concert.

  • T said

    serieuuus op de gelegen…

Leave a Reply