16/2 2007

Oudtshoorn SA

2

En we hebben ondertussen alweer 4300 km op de teller en we zijn net in Oudtshoorn aangekomen. Het ziet er een beetje uit als een koloniaal dorpje, wich is nice! De voorbije dagen hebben we vooral zoveel mogelijk kilomterkes gereden om hier nog 2 dagen te blijven en dan nog 2 dagen in Cape Town door te brengen. Tussenstops waren Coffeebay, een partyspot aan de wildcoast waar echt geen ^&%$& te zien is. We zijn dus maar op tijd in bed gekropen. Feesten heb ik al genoeg gedaan de laatste maanden. En dan hebben we nog Port Elizabeth aangedaan. Daar was onze backpakkers een gigantische villa die we helemaal voor ons zelf hadden met een satteliet tv: dus hebben daar gewoon een filmke gekeken, een beetje beschaving opsnuiven. Morgen gaan we hier 50 km fietsen en op struisvogel rijden. En het mag geweten worden, ik gaan da beest ‘s avonds op den bbq leggen, braai gelijk ze da hier noemen. We zijn dus nu echt weer in het geciviliseerde gedeelte van Zuid Afrika, ik heb ondertussen genoeg huttekes gezien en koeien en geiten op het midden van de autostrade. We hebben het ook gepresteerd om geflitst te worden door den enigste flitspaal in heel da land hier. Het loopt hier ondertussen ook een beetje tegen het einde. Ik moet zeggen dat ik redelijk onder de indruk ben van dit land, zo mooi en ongerept (of toch de meeste delen ervan). Bon, genoeg gezeverd, ik ga terug van het mooie weer genieten!

in Lifelog

2 Responses to “Oudtshoorn SA”

 • Roomie said

  Hey Roomie !

  Looking forward to see you back in our crib.
  When is that exactly … ? :-)

 • Arno said

  Baie Goeie middag in wonderschoon SUID Afrika! Jij moe niet teveel genieten nie!

  Ik ben namelijk verslaafd aan Afrika geworden :-)

  drink een pint in Kaapstad op me bij “de Belg”!

  Arno

Leave a Reply