13/2 2007

Drakenberg SA

3

Hello there, ondertussen zijn we in het onbeschrijfelijke Drakengebergte aangekomen. Ik en bergen dat zijn twee handen op 1 buik. De natuur is hier gewoon onbeschrijfelijk en de uitzichten adembenemend. Eergisteren zijn we een dag gaan hiken naar een of ander hoog punt (waar ik de naam niet van kan uitspreken). Onderweg een cobra, pufadder en wilde bavianen gekruist. Darna hebben we meer naar de grond gekeken dan iets anders… giftige slangen die beestjes. Op de top hebben we een uur naar het uitzicht zitten staren.. ongelofelijk. Aangezien we de weg een beetje kwijt waren zijn we dan maar de berg recht naar beneden gegaan… redelijk steil en gevaarlijk maar wel een avontuur. Steendood was ik die avond.
Gisteren zijn we per 4×4 naar Lesotho gegaan, een klein koninkrijk in dit gebergte. De rit met de 4×4 was op zijn minst de moeite waard, ik heb er een paar filmpjes van dia ik later wel eens online zal smijten. Boven op het plateau aangekomen waande je echt op een andere planeet, een uitgestrekte vlakte omringd door inmense bergen. We zijn tot 3200 meter gestegen en daar even het uitzicht bekeken. Met de lokale bevolking viel niet te praten want die warren veel te schum of ver weg in de bergen hun schapen aan het zoeken. Wel plaatselijk bier gedronken, conclusie, ze kunnen er niks van (LOL)! Vandaag zijn we een beetje aan het chillen en morgen trekken we weer verder naar de Wild Coast.
Tot binnenkort!

in Lifelog

3 Responses to “Drakenberg SA”

 • db said

  Amai amai, klinkt allemaal beestig. Profiteert er nog maar goe van, het is u gegunt. En als ge nog es bavianen tegenkomt dan doede ze maar de groeten, die zullen mij wel kennen ;)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Ja, ze kenden u nog… ik zei uwe naam en ze begonnen allemal te gieren. t schijnt dat er ook offspring van u rondloopt ;-)

 • Soirée said

  Nie moeilijk da ze begonnen te gieren.
  “Het is u gegunt”. Zoude nie ?
  ;-)

Leave a Reply