7/2 2007

South Afrika I

0

Ondertussen zijn zijn we al weer vijf dagen op pad en hebben al heel wat dingen beleefd. We zitten in Umzumbe (God knows) in de provincie KwaZulu Natal op ongeveer 2000 km van Kaap Stad waar we geland zijn. De bedoeling is om morgen in st Lucia aan te komen om daar een beetje het Wild life te bekijken. Maar de reis tot hier is al fantastisch geweest. Prachtige afwisselende landschappen… heerlijke mensen, alle meestal toch… Gisteren zijn we twee dagen in Hogsback verbleven in het bos waar Tolkien zijn inspiratie gehaald heeft om In de Ban van de ring te schrijvgen (Niet moeilijk dat ge raar dinges ziet als ge te veel van die paddestoelen eet). We hebben daar een “klein tochtje” van 5 u door de bergen gedaan om wat watervallen te bekijken etc. Prachtig gewoon en ook wel zwaar. Recht de berg opgekropen met het gevolg dat we even zwart zagen als de gemiddelde Afrikaan.. enfin BLaBLa. Oh ja, in Cape town zijn we ook te voet de tafelberg op gegaan. It was a piece of cake (NOT) ff ne kilometer stijgen op 2 km das gene kado.

Bon, ik ga hier niet meer te veel typen want dat is hier ne qwerty en dat loopt niet al te best.

Ik wil nog ff tegen paps en mams zeggen dat het links rijden helemaal niet moeilijk is… gewoon een kwestie van kiezen welke kant ge neemt als er nen tegenligger komt en goei refelexen

in Lifelog

Leave a Reply