30/1 2007

Out of blog reply

1

Bon, vandaag is het zover. Nimmer zoveel nachtjes slapen, gewoon nog een paar uur en ik vertrek. Ben eens benieuwd wat het allemaal gaat geven. In elk geval mooie natuur, beestjes, in tentjes en huttekes slapen, spinnekoppeke hier, olifantje daar, slangeske ginder, grote afstanden, … ‘t Zal mij in elk geval super goed doen om uit al het bekende weg te zijn en nieuwe dingen te ontdekken. En een beetje herbronnen want dat is ook wel nodig. Bon, genoeg gezeverd, ik ga verder inpakken en gel kopen. ‘t Kan toch niet bestaan dat dat ik daar zonder gel ga rondlopen hé, met mijne geföhnde kop… Als ik ginder de kans heb zal ik af en toe een kleine verslaggeske online zwieren.
To The loo en tot den 21e!

Met dank aan de Mosselbabes voor de goeie raad! Denk ik, want ik verstond ni alles…

in Lifelog

One Response to “Out of blog reply”

  • Katleen is net terug vandaar – heb al gave foto’s gezien. ik zou zeker naar het pinguinstrand gaan zien – dat zag er heel geestig uit.
    njoy !!

Leave a Reply