29/1 2007

@ Your Service?

3

Bon, ik weet niet hoe het komt maar overal waar ik kom denken mensen dat ik tot het personeel behoor. Drie keer hebben ze mij de voorbije maand aangsproken in de veronderstelling dat ik de buitenwiper was… asjemenou? En vandaag was de kers op de taart. In de AS adventure was ik opzoek naar een slaapzak. Er komt een mevrouw naar mij en die zegt: "Ik ben op zoek naar en rugzak" ik wist al hoe laat het was en ik vertel haar doodleuk: "Awel, das fijn voor u, ik ben op zoek naar ne slaapzak… wisselen?" Ze kon er wel mee lachen. Nog geen 10 min later komt er ne vent naar mij om te vragen of "we" rubberen laarzen verkopen… Ik heb gewoon gezegd dattem dat aan nen andere verkoper moest vragen want dat ik nieuw was! In elk geval, ik maak dat dus constant me hé. Staat er "At your service" op mijne kop geschreven ofzo?

in Lifelog

3 Responses to “@ Your Service?”

Leave a Reply