28/1 2007

Weekend Intermezzo

0

Hupsa, ‘t is al weer zondagavond… Eergisteren dus de eerste editie van Yakadansé gaan beleven, ‘t was een super feestje en de locatie verleende zich daar volledig toe. Disco Nostalgie: een knus zaaltje dat in de jaren tachtig is gebouwd met een lichtgevende dansvloer, gekleurde TL-lampen, … Echt alsof je 20 jaar terug in de tijd binnenstapt… ideaal voor een 80′s party dus. Kortom: top feestje!
Voor de rest gisteren niet al te veel gedaan, er stond redelijk veel op de To Do maar daar is dus niet veel van in huis gekomen. Ik ben niet verder geraakt dan een ontbijt in den Berlin, ne koffie in de Jacqemotte en een kapperke. Dat was echt wel nodig want ik was een genuine nektapijt aan het kweken… alle chance dat nu al verdwenen is… Bon, ook weer tijd om de ouders nog eens even te gaan bezoeken. Die hebben mij volgepompt met 1. Lekker eten 2. goede raad voor mijn reis. Dat ik voorzichtig moet zijn, moet opletten voor de zon, geen water van de kraan mag drinken (wat eigenijk wel altijd doe), niet zomaar iemand mag vertrouwen… enfin, nen hele cirque wat ik al lang weet. Maar ze bedoelen het zo goed, de schatten!!
Zondag heerlijk uitgeslapen. ‘t Was de bedoeling om nog even langs mijn zus te rijden maar die was druk aan het verhuizen tegen de klok dus dan kan je maar beter uit de buurt blijven, als ge mijn zus en beetje kent… Dan maar wer richting Antwerpen en bij het binnenrijden van de KenedyTunnel telefoontje of ik even wat wou gaan drinken…DUH! Dus gezellig zitten pintelieren en zeveren in de Zurich. En voor vanavond staat er 24 met fruitsla op het programma… Nog 2 nachtjes slapen, joepie!

in Lifelog

Leave a Reply