25/1 2007

And counting…

1

Morgen mijn laatste dag werken en dan nog 4 nachtjes slapen en ik vertrek… EINDELIJK! Ik heb er tot begin deze week eigenlijk helemaal niet stil bij gestaan. Maar nu begint het zo onderhand wel en beetje te dagen dat ik weer een leuk avontur tegemoet ga. Een hele nieuwe wereld, niets bekend en vooral mooie natuur en lieke mensen… . Wat wil je nu nog meer?! Ondertussen doe ik de laatste dagen niet veel meer dan werken en slapen. Moe dat ik ben, dat kunde u niet voorstellen. Vorig weekend had ik zo en beetje besloten dat ik het even allemaal gehad heb met drukte, uitgaan, brassen en feesten. En sindsdien heb ik een slaapaanval van hier tot in Tokio. Precies of mijn lichaam zegt: "En nu is het aan mij en wij willen rust" en ik kan niet veel anders dan volgen. Enfin, mij niet gelaten want het doet me echt deugd. Bon, ik ga nog wat verder plannen en rommelen om mijn spullen terug te vinden…

in Lifelog

One Response to “And counting…”

  • Soirée said

    Ik weet niet hoe dat bij u zit,
    maar bij mij ben ik de baas en moet mijn lichaam luisteren.
    Tenzij het sex wil, dan luister ik.
    :-)

Leave a Reply