22/1 2007

In de reeks…

3

things to do before I die: Praat eens met en travestiet over hun kapsel, kan ik dat ook al weer van mijn lijstje schrappen. Hoe dat ik er weer op kom geen idee. Maar ik stapte gisteren het frituur op het Zuid binnen waar één van de uitbaat(s)ters een travestiet is. En aangzien ik zo wel eens een frietje durf te steken in de week, zie ik dus regelmatig de recentere vorderingen van de ombouw. Gisteren stond er ineens een afro-kapsel op zijn haar hoofd. En ikke natuurlijk in mijn impulsiviteit: " Tiens ik vond dat vorig kapsel precies beter" en voor ik het wist was ik in een tien minuten durende conversatie verwikkeld over haar föhnen, brushen, en weet ik veel wat nog allemaal… . God knows why! Ik moet wel zeggen dat ik bewondering heb om dat zomaar te doen terwijl hij zij toch redelijk visibel is en dus klanten kan verliezen door het uitgesproken karakter van de keuze. Om nog maar te zwijgen over het taboe dat er om heen hangt. Respect dus! En aangezien ze daar den beste zelfgemaakten tartaar van ‘t stad de wereld hebben maakt het mij allemaal niet uit. Zolang ik maar lekkere frietjes met tartaar krijg. Ain’t life simple!

in Lifelog

3 Responses to “In de reeks…”

 • ikke said

  Beste tartaar vant stad?… zolang je maar die frituur naast het Hof Van Beroep opt zuid bedoeld… daar is echt den beste!!! Maar nen travestiet achter den toog? Ok..die 2 mannen zijn wel super vrouwelijk, mss da ge de moeder hebt gezien? Zij heeft een vrij zware stem en is wa mannelijk…

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Gaat dan nog maar is kijken ;-)

 • 10y said

  mmm, die hete chick moet ik precies ook eens gaan checken na één of andere nachtelijke uitspatting
  me looooove rare mensen ;-)

Leave a Reply