20/1 2007

Slow & Low:

1

That is the tempo! Blijkbaar heb ik in mijn koppeke even een u-turn gemaakt. Het is cocoon time @ vida dipfico. Ik heb het even helemaal gehad met zwaar op stap gaan enzo… tijd om even uit te rusten en vooral te ontspannen. Want dat was er de laatste tijd niet van aan het komen. Ik heb via een collega (The Fashion Patrol) een dvd reeks gekregen van Battlestar Galactica gekregen en daar ben ik na één aflevering al "hooked on"! Goei verhaal… helemaal Sci Fi, dus niks met waargebeurde verhalen etc., daar heb ik een hekel aan. En er speelt een bloedmooie dame in mee… daar alleen al voor zou ik er naar kijken. Seven of Nine goes out… welcome Nr 6. Verder ook nog een leuke film die klaar staat om gehuurd te worden, als ik hem vind tenminste: Pan’s Labyrinth. Bon, ik ga wat eten klaarmaken en het "professioneel zetelhangen" perfectioneren

in Lifelog

One Response to “Slow & Low:”

  • Kan alleen maar positief bevestigen dat die nieuwe BattleStar Galactica inderdaad de max is :)

Leave a Reply