19/1 2007

Week ge-’Daan’

3

Olé, ‘t is eindelijk weekend. Dat werd echt zo een beeje onderhand tijd, drukke week achter de kiezen. De laatste loodjes op het werk voor ik op vakantie vertrek zijn er heel zware. Enfin, niet zagen gewoon doen. Om half zes deze avond had ik dus afspraak in de Ancienne Belgique met Daan voor een klein accoustisch concertje. Alleen piano, Daan, een 100 man en mijne Roomie en ik in de Club van AB. ‘t Was eigelijk best goed, sommige nummers klinken zelfs accoustisch nog beter dan de orginele versie. Hier en daar een vleugje humor en vooral mooi pianospel met de heldere en dan weer schorre stem van Daan… ça vaut la peine! Wat wel raar was: bij het laatste nummer begon die kerel voor mij héél hard te wenen… zal wel iets met de tekst "Every man needs a lady" ofzo… . Daarna nog even een snellehap gaan eten in de buurt van de Sint Goriks Hallen. Goeie stoemp moet ik zeggen en vooral véél, alleen ben ik wéér de naam vergeten …! En toeval of niet maar den Daan kwam daar ook toevallig eten… ja we weten de plekjes wel uit te kiezen!

En de filmkes vindt u op de gebruikelijke plaats terug of klik gewoon hieronder:

in Lifelog , Music

3 Responses to “Week ge-’Daan’”

 • Roomie said

  Zalige foto !!!
  Bijna even artistiek as the man himself.
  Drie gezichten drie verschillende richtingen uitkijkend.
  Djie moet het ma doen !

 • Renegade said

  Is dat axl daseleire naast Daan? (rechts v hem)

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Yep, en ik heb de foto genomen…

Leave a Reply