18/1 2007

‘t Kriebelt

3

Vanavond afgesproken met een vriendin die (net) terug is van een half jaartje in Azie rond te trekken. Het valt altijd op dat de mensen die terug komen van zo een ervaringsgerichte reis, meer zelfbewust zijn en vooral nogal goed weten wat ze willen. Ikke dus met jaloerse oortjes aan het luisteren naar alle verhalen, ervaringen, emoties… man ik wil zo ook vertrekken op reis! Ah wacht eens even… als ik mijn agenda opendoe dan zie ik dat ik nog welgeteld anderhalve week te gaan heb voor ik naar Zuid Afrika vertrek… hmz… nog even op de tanden bijten dus! Olééééé…. En voor de verandering nog eens in den Bardak geweest, dat was een eeuwgheid geleden,  en dan kunde de mojitookes niet laten staan natuurlijk hé!

in Lifelog

3 Responses to “‘t Kriebelt”

 • 10y said

  ja maar, k wil u enthousiasme nu ni temperen maar jij gaat maar ff op reis hé, en believe me.. heel zelfbewust kom je daar helaas niet van terug… alleen gefrustreerd omdat je al zo snel terug moest komen… snorrie beejbie

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  och, ge zijt gewoon jaloers ;-)

 • 10y said

  damn, busted!

Leave a Reply