16/1 2007

Zo niet hé

0

Daarnet kreeg ik telefoon van mijn vorige huisbaas, die me wist te vertellen dat er nog wat bijkomende kosten waren aan de vaste kosten per maand. Wegens het stijgen van de olieprijzen etc… Daar had ik allemaal geen problemen met, het is niet meer dan normaal dat er een verrekening komt. Maar dat was niet het enige: omdat het onderhoud gedaan werd door mensen die eigenlijk in het zwart werkten, moesten die door de Syndicus vervangen worden door een firma die in het "wit" werkte. Allemaal goed en wel maar dan stijgt de prijs ook. Maar daar moet ik niet voor moet opdraaien, voor hun fouten, en om daar nog eens extra kosten voor te betalen. Dan haden zij hun zaakjes maar beter moeten regelen. In mijn contract stond een vaste prijs voor vaste kosten. Dat is dus enkel maar wijzigbaar bij verlenging van het contract. Dat er een nieuwe prijs mag gevraagd worden. Of zie ik dat dan verkeerd? Overigens een zéér fijne kerel hoor die vorige huisbaas, nog ene van den oude stempel die alles per geschreven brief doet. Ik heb er zeker 10 min met staan babbelen over koetjes en kalfjes… maar da wilt niet zeggen dat ze mij zomaar mogen uitschudden hé… zo niet hé makker!

in Lifelog

Leave a Reply