14/1 2007

Sunday’s @ Ease

4

Wow, wat een practhige ochtend, een stralend zonneke en een azuurblauwe hemel… heerlijk! ‘t Heeft echt geen naam meer, die seizoenen tegenwoordig. 10 – 12 Graden in het putteke van de winter, echt vreemd. Mij hoorde niet klagen maar volgens mij is dat allemaal niet zo goed voor de bloemekes en de beestjes… Anderzijds is het dan wel heerlijk om op te staan en rustig op je terras te gaan zitten met uwe snoet in de zon en blote voetjes op de koude vloer. Maar ff serieus dan hé… ofwel begint het nu al lente te worden en niet volgende week ineens een koudefront waar de waar ze in Siberie  jaloers op zouden zijn hé.
Ik zou dit weekend eigenlijk een weekendje naar de zee gaan maar wegens te veel dingen die ik nog moest doen is dat niet doorgegaan, schade also!
Voor de rest een rustig weekendje gehad: vrijdag, zoals gezegd lekker thuis gecocooned. Moet ik terug eens wat meer doen! Alhoewel ik me nog wel iets herinner van in mijne pyjama in den auto te kruipen en door ‘t stad te hebben gereden… maar dat zal dan wel mijn verbeelding zijn (hoop ik). Zaterdag ook nog ff gaan shoppen maar zonder succes. de opdracht was om schoenen te kopen maar ofwel hadden ze mijn maat niet ofwel mijne smaak niet. Dat zal dus wel weer voor na de solden zijn! ‘s Avonds begonnen in het hoofdkwartier van de Mosselbabes, maar omdat ik al had afgesproken ben ik daar dus niet lang gebleven. Daarna dus nog even op de Eighties party op het Noorderterras binnen geschuifeld maar ‘t was er veel te druk en blijkbaar was ik niet helemaal in form en om daarna naar Capital te gaan al helemaal niet… Ben blijkbaar het nachtbraken een beetje beu!
Vandaag staat er veel prutswerk op het programma en hopelijk ook nog even tijd om te gaan lopen in ‘t park want met zo’n weer zoude zot zijn om niet buiten te komen. Maar eerst de verplichtingen wat nakomen. En vanavond hopelijk op tijd thuis om 24 als ne panda in de zetel te bekijken.

in Lifelog

4 Responses to “Sunday’s @ Ease”

 • 10y said

  Het nachtbraken beu….pfffff, zeveraar :-) :-) :-)

 • Kim said

  Hahaha, het hoofdkwartier van de Mosselbabes :)
  Ja, inderdaad, zeveraar, wanneer gaan we feesten Jane?
  xxx

 • 10y said

  arme niko, zo afzien met die mosselbabes! uw leven is er ni gemakkelijker op geworden hé… maar wel leuker! oléééé oléééé olé olééééééé

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  Hihihi… Leve de mosselbabes! ;-)

Leave a Reply