14/1 2007

Small Things

1

Ik was daarstraks toch even verbaasd toen ik op zoek naar sigaretten de GB chter den hoek binnen liep. Er stond daar zo ongeveer een rij van 5 mensen voor de kassa nors aan te schuiven. Dus ik ga zonder iets uit de rekken te nemen, want de sigaretten verkopen ze aan de kassa, achter in de rij staan. Al die mensen hadden een gigantisch volle kar of mandje: That will take a while dacht ik. Voor mij stond nen nogal forse kerel met het uiterlijk van ne Pittbull Terrier. Na een minuutje draait hij zich om, bekijkt mijn lege handen en zegt: "Mutte gij iet vroage ofzoa?". Ik zeg dat ik enkel sigaretten moet hebben. "Dan meude veur zenne!" zei die Terrier. Ikke verbaasd en dank u knikkend een stappeke naar voor. Na een minuutje draait de oudere man voor mij zich om en vraagt: "Ist enkel veur sigaretten?"… Ikke weer braaf ja knikkend… "Dan moogde voor" glimlachte deze man. Ondertussen stond ik dus gewoon voor de kassa bestelde mijn teerstokken en knikte nog eens een bedankje naar de respectievelijke brave mensen. Ik was daar dus op 3 minuten buiten. Wat ik hier met wil zeggen, geen idee? Maar ik was gewoon positief onder de indruk van zoveel vriendelijkheid!

in Lifelog

One Response to “Small Things”

  • Jos Vorkmans
    Twitter: nodesktophero
    said

    Jammer…had die Pitbull nu eens goed op uw bakkes geslagen , was dat mss nog een reden extra geweest om te stoppen buiten het feit dat je er de b*lls niet voor hebt ;)

Leave a Reply