12/1 2007

Friday Pounderings

1

Amaaai, eindelijk ‘t is weekend… hoe gigantisch hard dat ik hier aan toe was da kunde niet geloven. Enfin, maar eindelijk is het zover.  En ik heb mezelf voorgenomen om het rustig aan te doen (Weeral). Tijd om even mijn evenwicht terug op zijn plaats te zetten. Plezier maken en feesten, ‘t Is allemaal goed maar daar moet wel iets tegenover staan en dat was de laatste tijd niet het geval. En klein beetje sérieux is geen overbodige luxe! Allemaal een beetje vluchten en wegdrukken van vanalles … en dat is niet den aard van het beestje. Confronteren dat moet ik doen… Daar gaan we dus eens werk van maken hé! Voor vanavond staat er dus en pizzaphone op het programma, met de trainingsbroek in de zetel en gewoon geïsoleerd ff panda in de zetel hangen. ‘t Kan niet altijd super zijn hé!  Ongeloofelijke zaag post, ik weet het maar die dagen zijn er ook! Allé, hup naar de zetel nu dus!

in Lifelog

One Response to “Friday Pounderings”

Leave a Reply