7/1 2007

en lap

4

het weekend is weeral voorbij. ‘t Was een weeked van uitersten. Vrijdag van vroeg tot vroeg op stap geweest… dat zijn altijd de beste feestjes hé, die spontaan komen binnenwandelen… ge weet nooit waar en wanneer maar als ze er staan.. olé!
Zaterdag dan toch "redelijk" vroeg uit mijnen tram gekomen om de kelder leeg te halen. Heel de namidag staan zweten en zwoegen maar ‘t ging redelijk vlot vooruit. En dan naar ‘t Shopping Center, ik – niet mode bewuste mens – was mij dus van geen kwaad bewust dat half vlaanderen daar die dag ging zijn om het eerste weekend van de solden soldaat te maken. Man man… wat een bende randdebielen lopen er toch rond op de wereld. ‘t Was al een uur aanschuiven om daar te geraken, mensen die nodeloos een half uur met hun klauwen op hunne claxon drukken om te laten zien dat ze door willen rijden: "euh kalf"… iedereen wil doorrijden!! Enfin, in ‘t shopping center word je op die dagen dus als een stuk vee met mond en klauw zeer behandeld… ze smijten alles naar uwe kop en als ‘t moet proberen ze u niet aan te kijken als ge hulp nodig hebt. Na een half uur daar gezeten te hebben (waar ik een uur voor heb aangeschoven) ben ik gewoon maar weer huiswaarts gekeerd. Mij zien ze daar NOOIT meer!
‘t Was trouwens petekind-weekend dit weekend. Gisteren naar Amélie, vandaag naar Jules. Ik moet zeggen dat het alle twee toch schatjes zijn zenne! Braaf, stil lief en lachen… maar niet te doen alle twee! En ze gaan da niet van mij hebben, denk ik! Ik hoop niet dat het een voorbode is van een turbulente puberteit en adolescentie…! Alhoewel , ik heb daar het handboek voor geschreven: "Hoe ben ik een probleemkind" dus trukken zullen al niet pakken, hoop ik! Enfin, we zijn aan het uitwijden…
Zaterdagavond gewoon om half elf in mijn bed gekropen en gelijk een konijn in winterslaap tot de volgende ochtend geslapen. Niet te doen hoe fris ik vandaag was! Heb zelf een groot deel van mijn spullen nog van Broechem naar Antwerpen verhuisd… niet normaal voor ne zondag bij mij zenne!

in Lifelog

4 Responses to “en lap”

 • 10y said

  haha die spontaan komen binnenwandelen…. ik ken zo twee mokkes die da ook wel eens doen op feestjes :-) , uw haar nog terug strak naar achter gekregen trouwens???

 • dipfico
  Twitter: dipfico
  said

  neen, the hair issue is heel het weekend niet meer goed gekomen! Bad hair weekend!

 • Kim said

  Michael Jackson was er nix tegen :)
  Woensdag spelletjes chez nous? We organiseren schrale spelletjesavond…

 • 10y said

  o ja, kom af! en neemt al uw 80′s hitjes mee!!

Leave a Reply